U bevindt zich hier: Lies

Even voorstellen . . .

. . . ik ben Lies van der Leij, 55 jaar oud en op dit moment wonende in Maracaibo, Venezuela. In juni 2006 zijn wij (mijn man Marcel, dochter Victoria en ik) i.v.m. de werkzaamheden van Marcel, voor een jaar naar Maracaibo verhuisd. Na 11 jaar, in het kleine rustige stadje, Hellevoetsluis, te hebben gewoond was het erg wennen in de grote erg rumoerige binnenstad van Maracaibo. Ondertussen ben ik gewend aan de cultuur en de hitte en probeer er wat van te maken door o.a. een spaanse cursus te volgen en nog wat andere leuke bezigheden te doen. Ik ben lid van de International Women Group en ik heb hier leuke vrouwen leren kennen uit verschillende landen. Ze organiseren b.v spelletjes ochtenden of allerlei sporten. Eens per maand gaan we gezellig met elkaar lunchen.
Het is ook enig dat Victoria weer voor een tijdje bij ons woont. Met z'n tweetjes naar een shoppingmall is veiliger en leuker dan in je eentje, (de foto hierboven heb ik zelf genomen vanaf de Lago Mall).
We zijn op taxi's aangewezen en dat is niet altijd even veilig. Ik schreef voorheen mijn verhalen op www.waarbenjij.nu. Dit is komen te vervallen en als ik een belevenis heb zal het op deze site te zien zijn.
Als je kontakt met mij wilt opnemen, onder mijn foto staat mijn emailadres.
Hasta pronto!