U bevindt zich hier: Victoria Dias worden Semanas

Dias worden semanas

Hallo iedereen weer,
naast spaans leerde ik de afgelopen dagen vooral duits omdat de vrouw en een vriend van een collega van m'n vader hier zijn, en mijn moeder ook weer connecties van de Women Group heeft. Mijn eerste echte zaterdag hebben we bij een collega gezeten precies naast ons die z'n verjaardag vierde. Het is hier gewoon doodnormaal om je vrouw thuis in Duitsland achter te laten en hier een soort 20 jaar jonger meisje te nemen/huren. Al met al was het heel gezellig en ook nog gauw even de salsa en de merengue gedanst.

Gistermiddag was er wel even een probleempje, de bide in de badkamer van mn moeder werkte even niet optimaal en ja hoor heel de badkamer binnen no time onder water. Dus wij als een gek het water terug bezemen om te verkomen dat het verder de slaapkamer inging. Heel vermoeiend allemaal.

Wat een uitvinding is waarbenjij.nu ook, door het zoeken ben ik achter feline.waarbenjij.nu gekomen, een meisje uit Amsterdam die in haar eentje naar Maracaibo is gekomen. Eindelijk socializen in het Nederlands en zij heeft ook weer contacten. Nice vanavond gaan we lekker wat drinken. Zij zit bij een gastgezin thuis, en ik zit verwend bij mn eigen ouders.

Ik heb maar weer een picturetrailtje aangemaakt want hier kunnen maar 10 foto's op. Het luidt: www.picturetrail.com/victoriavenezuela dus voor de liefhebbers hihi.Ciao iedereen, ik denk aan jullie
Groetjes en kusjes Victoria