U bevindt zich hier: Victoria Na 5 dagen

na 5 dagen..

Het zijn 5 dagen die nu voorbij zijn, in tegenstelling tot stagelopers heb ik hier geen verplichtingen. Ik wilde proberen of ik op mijn vaders kantoor mijn eigen geld kon gaan verdienen en iets daarvan zou leren maar dan zijn de Venezolanen verontwaardigd op mijn vaders werk omdat ik dan hun baan zou afpakken terwijl ik het niet nodig heb. Er zijn hier veel mannen met een maandsalaris van 400 euro per maand die daar met hun gezin van rond moeten komen. Ja dan voel je je heel rijk.

Even goed nieuws tussendoor: mijn beautycase is terechtgekomen! Dat wil zeggen dat ik weer lekker kan laptoppen en internetten (bij het zwembad alleen heb ik verbinding).

Hier maak je ook toch wel wat mee, gistermiddag was er in de straat ook een auto ongeluk gebeurd met drie auto’s waarbij 1 ondersteboven lag. Ik heb in de avond gekeken naar Latin American Idol. Het spaans hier gaat zo snel dat het echt niet een makkie wordt om ze goed te verstaan, en ze spreken er gewoon echt geen engels (degenen die niet goed opgeleid zijn dan). Het valt me toch zwaar want ik wil al zo snel spaans kunnen praten, maar ik heb tijd genoeg om de taal onder de knie te krijgen.
De stad is als het echte leven, helemaal niet toeristisch en in het meer kan je niet zwemmen want het is er vervuild. Dus paradise is het niet maar ik mag niet klagen. Dinsdag waren we naar een groot shoppingmall geweest waar ze ook Zara en Bershka hadden en de mode ligt dichtbij van die in Nederland (gelukkig heb ik mijn schoenen niet voor niets gekocht).

Zometeen gaan mijn moeder en ik op bezoek bij een vriendin van haar, een nederlandse vrouw die ook met haar man voor zaken hier woont. Zij heeft net een liposuctie hier gedaan (veel goedkoper hier), ze heeft een privechauffeur, personal trainer en een dienstmeisje. Hun kinderen zitten hier op een amerikaanse school met ook de rijkste venezolaanse kinderen. Ze hebben ook 6 jaar in Brunei en Londen gewoond.
Damn wat was dat huis luxe, mooi en vooral groot!Oh ja ik vergeet telkens om het gebruikte wc-papier in de vuilnisbak te gooien in plaats van de wc pot. Dat is hier gebruikelijk :S.

Hasta la proxima vez....mis jullie..de tandvleesgrappen doen we weer over 3 maanden he El? Joep hovj. Ik vind jullie berichtjes allemaal heel tof Very Happy.

Beso Victoria la Maracucha (maracuchos heten mensen uit Maracaibo)