U bevindt zich hier: Victoria Let me update you

Even weer een korte update van het leven hier in Maracaibo.

Het leven hier gaat snel als je het naar je zin hebt. Ik hou me hier bezig met de spaanse les en sport elke dag (heb geen andere keus van mijn personal trainer Cesar) als het ook aan hem ligt eet ik elke dag (Cesar)salads ghehe als het maar geen brood is. Af en toe is het zo zwaar dat als hij even de andere kant opkijkt ben ik ineens van 11 tellen naar 18 tellen en klaar als ik er 20 moet. Ook heb ik moeite om hem te verstaan en dan denk ik ojee waarom praten ze hier nou niet gewoon engels ook zoals in Nederland.

La profesora se llama Andrea. Prijzige maar hele goede lessen, dit wordt een hele goede basis voor de nieuwe studie.

Mijn gezellige oom en tante kwamen ook nog een week op bezoek tot mijn verjaardag. Dus weer de nodige toeristische tripjes ondernomen en bijgekletst. Gelukkig konden ze in het huis van m'n vaders collega verblijven want er was totaal geen plaats in ons huis :s en van overmaat tot ramp heeft de airconditioning het ook een paar dagen begeven.

Ondertussen een heerlijk weekend gehad op Aruba, (tip:mocht je langer dan 3 maanden moeten verblijven in een ander land, doe geen moeite voor een visum want dan mag je het land uit) gedeeltelijk betaald door het bedrijf. Voor een uitgebreider verslag met foto's verwijs ik naar m'n moeders profiel. Jammer dat ik een paar dagen ervoor de griep had gehad en heb ik nog niet the nightlife intensief gezien.

Als grootste nieuws is het dat we Feline in huis hebben genomen na problemen met haar voormalig gastgezin. Wel gezellig zo'n zusje in huis maar ik moet wel m'n kamer en laptop delen haha (dat verklaart dat ik minder op msn zit :p). De organisatie AFS is haar zo tegengevallen dat ze zich wil laten uitschrijven en als alles goed gaat, gaat ze met haar vriend Carlos naar Amerika voor een maand.